Dugogodišnje postojanje, veliki broj istorijskih činjenica, smijenjivanje kultura, održavanje tradicije, fleksibilnost u zadovoljavanju potreba klijenata je zapravo ono čime hotel Oaza privlači kako domaće tako i strane goste.

Čvrsto koračajući ka četvrtoj deceniji uspješnog poslovanja, Hotel Oaza pored utemeljenih eksternih faktora svog dugogodišnjeg postojanja raspolaže i sa velikim brojem internih karateristika koje privlače, dovode, zadržavaju i bude želju za povratkom u idilama našeg objekta.

Naše uspješno poslovanje ogleda se u zadovoljavanju svjetskih parametara u oblasti ugostiteljstva čija struktruna ponuda nastoji da zadovolji potrebe širokog spektra korisnika. Dočekaće Vas visoko kvalifikovano osoblje, na nekoliko stranih jezika, čije usluge će Vam biti dostupne u bilo koje doba dana ili noći.

Pored dobro poznatog kvalteta i kvantiteta takodje nas odlikuje savršena lokacija.Ako želite da ste u centru dešavanja koji su posebno neodoljivi u ljetnim manifestacijama, na samo 150m od Starog Grada Budve, 50m od glavne marine i 50m od Slovenske plaže, Hotel Oaza je pravo mjesto za Vas.

Plaćanje je moguće Visa, Visa Electron, Master Card i Maestro karticama.

Želimo Vam prijatan boravak.